در طول نیم قرن گذشته شاهد این بودیم که با گذر زمان و مدرنیزه شدن صنعت معماری افزایش علاقه مهندسان و مردم عادی به ساختارهای قاببندی شدهی فضایی افزایش شایگانی یافته است. از طرفی مهندسان و طراحان نیز همواره به دنبال طرحهایی بودند که ساختارشان در مقیاسهای مختلف در فضاها مانعی ایجاد نکند. حذف ستونهای اضافی نیز از هدفهای همیشگی معماران و طراحان بوده است. در این مقاله درباره یکی از دستاوردهای مهم معماری یعنی ساخت انباری با اسپیس فریم صحبت خواهیم نمود.
ظهور تکنیکهای جدید معماری و ساختمانی باعث شده است تا شکل و شمایل سازهها تغییر و تحولات زیادی شود و در اثر همین تغییر و تحولات بود که معماران و مهندسان سازههای جدیدی را کشف کردند. معماران و صنعتگران با استفاده از این تکنیکها و البته مصالح و ابزارهای جدید موفق شدند تا سازه هایی را طراحی کنند که پاسخگویی سه فاکتور اصلی و اساسی مورد نیاز آنها باشد. جالب است بدانید که این سازهها سه فاکتور سبک بودن، اقتصادی بودن و پیادهسازی سریع را به همراه داشتند.
یکی از این سازهها که نقش بسیار زیادی در فراهم شدن این سه فاکتور اساسی برای معماران داشت، اسپیس فریم بود. امروزه اسپیس فریمها در بسیاری از پروژههای عمرانی مانند ساخت انباری در پشت بام و یا ساخت سازه سبک در پشت بام برای معماران و طراحان مثمر ثمر واقع شدهاند و به نوعی امتحان خودشان را در بسیاری از موارد به خوبی پس داده اند. از مهمترین استفادههای اسپیس فریم ها ساخت انباری است و به همین دلیل قصد داریم تا در این مطلب به بررسی ساخت انباری با اسپیس فریم بپردازیم. پس با ما همراه باشید تا بیشتر با ساخت انباری با سازه اسپیس آشنا شویم.